#DKSØVN2019 Søvnkonference

#DKSØVN2019 Søvnkonference

Den 15. november 2019 afholder Dansk Selskab for Søvnmedicin en heldagskonference i Århus med søvnapnø, herunder søvnapnø hos børn, som hovedtema. Vi er stolte over at kunne præsentere Prof. dr. An Boudewyns fra Belgien som keynote speaker. Hun vil præsentere de nyeste diagnostiske og behandlingsmæssige tiltag inden for søvnapnø hos børn.

Konferencen henvender sig til et bredt udsnit af læger, tandlæger, psykologer, neurofysiologi-assistenter, sygeplejersker, bioanalytikere og forskere.

Dagen vil byde på den nyeste og opdaterede viden om forskellige aspekter af søvnapnø. Formiddagen vil være reserveret oplæg om forskningsresultater inden for søvnapnø, med særligt fokus på søvnapnø hos børn, mens eftermiddagen vil bestå af aktuelle oplæg fra søvnforskningen uden emnebegrænsning.

Programmet vil være tilrettelagt med både danske og internationale forskere samt praktiserende klinikere inden for forskellige aspekter af søvnapnø.

Konferencedagen vil blive afholdt i konferencerummet på Marselisborgcentrets bygning 8, i Århus C. tæt på banegården. Der er 100 pladser og prisen for deltagelse er 550 kr. for ikke-medlemmer, mens medlemmer af selskabet kan deltage for 400 kr. Prisen inkluderer deltagelse og forplejning.

Programmet offentliggøres løbende på denne side som det opdateres.

 

Tilmelding foregår til via nedenstående link. Når du har indtastet dine kontaktoplsyninger vil modtage oplysninger om betaling via bankoverførsel eller EAN hvis du kommer fra en offentlig institution. Tilmelding er først gyldig når vi har modtaget betaling.

Tilmeld her

 

Call for abstracts

Hvis du har forskningsresultater, som er relevant for konferencen, opfordrer vi dig til at indsende et abstract på 100-150 ord med henblik på præsentation af data som oplæg eller poster.

Du kan indsende abstract både omhandlende søvnapnø (formiddagsprogrammet) og andre emner inden for søvnforskning (kortere oplæg til eftermiddagsprogrammet). Du kan sende dit abstract til Tina Lildal tinalild@rm.dk eller Lone Baandrup lone.Baandrup@regionh.dk. Frist for indsendelse: 2.9.19.

 

Der vil blive ansøgt om sponsorer til arrangementet. Disse vil blive oplyst løbende som aftalerne indgås.