Programmet for Søvnkonference 2018 #DKSØVN2018 er klart

Program for #DKSØVN2018

Vi er stolte over at kunne præsentere programmet for søvnkonferencen den 16. november 2018 kl. 09:00 til 16:00 på Glostrup Hospital i Festsalen.

Konferencen byder på 12 foredrag. Formiddagen har Insomni som hovedtema og hele  to keyknotes.  Janni Grønli vil præsentere resultater fra en undersøgelse om søvnforstyrrelse efter traumatiserede unge efter Utøya tragedien, mens Dieter Reimann vil introducere til de nyeste guidelines  for udredning og behandling af Insomni (søvnløshed). Formiddagen byder også på en grundlæggende introduktion til den normale søvn fra Professor Poul Jennum, forskningsresultater fra hjernestudier af insomni ramte ved Julie AE Christensen og Angus Stevns, samt resultater fra fra et interview studie om effekt af CBTi til depressionsramte med insomni fra Henny Dyrberg.

Eftermiddagen byder på et blandet program, med en update på socioøkonomiskekonsekvenser af søvnforstyrrelser ved Poul Jennum, og undersøgelse af Periodiske bevægelsesforstyrrelser (PLMS og LM) via brug af neurale-netværk og datadrevne algoritmer ved  Lorenzo Carvelli og Matteo Cesari. Anders West  vil præsentere resultater fra et studie som undersøger lys’ påvirkning af hormonudskillelse for kortisol og melatonin hos patienter ramt af blodprop. Sofie Simonsen og Laura Bødker Ponsaing vil hver især præsentere resultater for patienter ramt af blødninger i hjernen og øget risiko ved søvnapnø og mulighed for at opdage mortalitets risici  i polysomnigrafi.

Du kan se hele programmet her og læse abstracts fra oplægsholderne her.

 

Der er stadig få pladser tilbage til konferencen. Prisen for medlemmer af Dansk Søvnmedicinsk Selskab er 225 kr. mens ikke-medlemmer kan tilmelde sig for 450 kr. Prisen er inklussiv adgang til konferencen samt frokost og kaffe i pauserne. Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til tilmelding@dssm.dk.