Sov godt – livestream med Bobby Zachariae 12/4 19,00-20,15

Gratis livestream med professor Bobby Zachariae på Folkeuniversitetet.

Mange har søvnproblemer fra tid til anden, fx i forbindelse med stress og udfordringer i hverdagen. Mens de fleste vil vende tilbage til deres normale søvn, når den belastende situation er overstået, vil det for et stort mindretal udvikle sig til et vedvarende problem. Man regner med, at omkring hver tiende oplever vedvarende søvnproblemer, som påvirker deres trivsel.

Bobby Zachariae, professor i psykologi, Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital, sætter i dette foredrag fokus på søvn. Hvad karakteriserer den normale søvn? Hvad er årsag til søvnproblemer? Hvad betyder det for vores psykiske og fysiske helbred? Og hvordan kan søvnproblemer forebygges og afhjælpes?

Det er gratis at være med. Men man skal tilmelde sig.

Se linket her